Schijn door mij - Cynthia Ruchti
Namens Feelgood met een hart mocht ik dit verhaal lezen. Deze cover ziet er heel uitnodigend uit, dus ik was ook erg benieuwd naar het verhaal. Ben jij ook benieuwd naar dit verhaal en wil je weten wat ik ervan vond? Lees dan hieronder mijn recensie.
Nog nooit eerder had ik een boek van Cynthia Ruchti gelezen. Nog erger, ik kende haar eigenlijk helemaal niet. Dit is dan ook het eerste boek van haar dat vertaald is naar het Nederlands.
Een belangrijk thema in dit boek is psychologie. In dit hele boek lezen we over psychologe Camille en lezen we hoe zij haar werk doet bij mensen die een verzamelstoornis hebben. Het verhaal gaat diep in op deze complexe psychologie en daarom is het echt een boek om je hoofd bij te houden. Ook is het prettig als je zelf geïnteresseerd bent in psychologie. Dit is niet echt nodig bij het boek, maar kan zeker wel helpen. Omdat ik zelf niet echt geïnteresseerd ben in psychologie was het soms even doorlezen.
Het verhaal gaat heel mooi om met het geloof. Het is niet op elke bladzijde benoemd, maar je voelt het geloof groeien door het boek heen. Ook is het heel mooi om te lezen hoe psychologie is samengekomen met het geloof, en hoe de hoofdpersonages Eli en Camille hiermee omgaan.
‘Het verhaal gaat heel mooi om met het geloof. Het is niet op elke bladzijde benoemd, maar je voelt het geloof groeien door het boek heen.’ - ⭐⭐⭐⭐