Voor mij het beste boek in maanden
Santi werkt als machinist. Maar dit is de dag dat zijn baan een ware nachtmerrie wordt. Zijn vrouw zit vastgebonden op een stoel, op het spoor. En stoppen kan niet meer...
De vrouw heet Natalia en heeft een rode tulp in haar handen, het lugubere is nog wel dat de doodstrijd van haar live is gestreamed op Facebook.
Meer vrouwen worden vervolgens dood gevonden, met een rode tulp in hun handen.
En het is aan Ane Cestero om de moordenaar te vinden, samen met een aantal collega's gaat ze de strijd aan.
Hoe aantrekkelijk kan een flaptekst zijn voor een thrillerliefhebber?
En als fan van de trilogie van Eva García Saenz de Urturi moest ik dit boek dan ook zeker weten hebben.
Dus op dag van uitkomst met besteld en boven op mijn NTL stapel gelegd.
En wat een parel is dit boek!
Spanning ten top.
Beeldende omschrijvingen, je voelt te regen en ruikt de zee. Je deint mee op de boot en geniet van de uitzichten.
Fijne wendingen in het verhaal en eigenlijk wordt het boek ook nergens langdradig.
Zelfs de dader had ik niet gevonden, terwijl er toch heel wat verdachten waren, maar die waren het allemaal niet.
Plot is top en tot bijna de laatste bladzijde blijft die spannend.
Ik heb niks dan lof over dit boek en zie reikhalzend uit naar zijn volgende boeken.
5 dikke vette sterren en voor mij het beste boek in maanden.
Meer vrouwen worden vervolgens dood gevonden, met een rode tulp in hun handen.
Hoe aantrekkelijk kan een flaptekst zijn voor een thrillerliefhebber?
Dus op dag van uitkomst met besteld en boven op mijn NTL stapel gelegd.
En wat een parel is dit boek!
Spanning ten top.
Plot is top en tot bijna de laatste bladzijde blijft die spannend.
5 dikke vette sterren en voor mij het beste boek in maanden.