Geen hoogvlieger

Laura19907 Laura19907
27 mrt 2021

In een klein plaatsje op de grens van Frankrijk en Spanje vindt en optocht plaats. Maar al gauw wordt die ruw onderbroken door een moord. En in de chaos ontsnapt de dader. Ane Cestero en haar eenheid moet deze dader stoppen. Het brengt haar naar zoutvlaktes, wijngaarden en ciderfabrieken. Maar ze moeten opschieten, want de dader kan zo maar weer toeslaan.

Na het eerste debuut, want echt een heel goed debuut was en is, keek ik uit naar dit deel. Hopend op een zelfde soort spanning en goed in elkaar gezet misdaadverhaal. Kwam dit uit?
Nee is wat ik meteen kan zeggen. De schrijver verliest zich totaal in details waardoor het ware verhaal compleet ondergesneeuwd wordt.
Details van de omgeving wat in het begin mooi is, maar uiteindelijk te veel wordt om het verhaal nog prettig te volgen.
Ook vond ik dat de auteur te veel in de moordzaak wilde stoppen waardoor het verhaal warrig werd.
Opbouw naar het plot: Soms allemaal iets te toevallig. Ook vond ik het plot wel erg kort in vergelijking met de rest van het boek.

Heel af en toe werd het boek wel een tikkeltje spannend, maar daar werden de gebeurtenissen heel opsommend opgenoemd.
Heb het boek uiteindelijk wel uitgelezen, maar moet zeggen dat het me erg veel moeite heeft gekost.
Of ik me aan een derde boek van hem ga wagen weet ik nog niet.
Ik kom met dit boek niet verder dan 2 sterren

Meer recensies van Laura19907