Te voorspelbaar, jammer
Emmy is een amazone die na een heftige val van haar paard terug naar huis keert omdat ze niet meer op een paard durft. Luke is de beste vriend van haar broer die ze al lange tijd niet meer heeft gezien. Hij is inmiddels de eigenaar geworden van de lokale kroeg en op de eerste avond dat Emmy terug is slaat de vonk, voor beiden onverwacht, over. Luke geeft paardrijles aan kinderen op de ranch van Emmy's familie en als hij haar een paniekaanval ziet hebben rondom haar paard biedt hij aan Emmy te helpen weer terug op het paard te klimmen. Zal Emmy weer gaan rijden?
Dit boek werd me op veel plaatsen aanbevolen en daarom heb ik het gekocht. Hetwas wel veel te voorspelbaar voor mij, echt 13 in een dozijn. Of ik lees de laatste tijd teveel van dit soort boeken, kan ook. Het is het eerste deel van een reeks en ik weet na het lezen van dit boek al welke hoofdpersonen deel 2 en deel 3 gaat hebben. Van een setje wist ik het al op bladzijde 20 denk ik. Jammer. Ik had er meer van verwacht