Eindelijk het verhaal van Rio
Na 4 hele leuke boeken is het eindelijk tijd voor het laatste deel en wat was ik benieuwd naar het verhaal van Rio. En het boek stelt niet teleur.
In het kort het plot: Rio en Hallie zijn wonend naast elkaar opgegroeid. Vanaf het begin zijn ze verliefd maar het duurt een paar jaar voordat het een relatie wordt. Hun ouders zijn ook vrienden en Hallies broer en Rio ook. Als Rio naar Chicago gaat verhuizen om in de NHL te spelen is het de bedoeling dat Hallie mee gaat. Er gebeurd echter iets heftigs en daarom gaan ze uit elkaar. Beiden komen daar nooit overheen. En dan is Hallie 6 jaar later opeens ook in Chicago en woont ze weer naast Rio....
Natuurlijk komen ze bij elkaar maar door de flashbacks naar het verleden krijg je en meer mee over hoe hun relatie tot ontwikkeling is gekomen en ook waar ze nu nog mee worstelen. Dat geeft het boek meer diepgang dan een normale feelgood.
Ik heb er van genoten.
Op ongeveer drie kwart wordt ook weinig subtiel het zaadje voor een nieuwe reeks gepland. Ik kijk er nu al naar uit.
Ik heb er van genoten.