Worstel met het einde
We gaan direct verder waar het vorige deel is geëindigd. De tweeling Tory en Darcy weten wat hun Fae Order is, uiteraard een unieke en machtige soort. Daarnaast worstelen ze met de Heirs en zit er veel sex in. Dit deel is wat donkerder dan de eerste drie omdat ze door Lionel in het schaduwrijk zijn geweest en dat heeft gevolgen.
Het einde is weer een enorme cliffhanger maar deze keer had ik er moeite mee. Ik ben teleurgesteld in de keuzes van de karakters op het einde, klinkt vaag maar ik wil niet spoileren. Hoewel onverwacht en daarmee niet standaard, wat ik normaal leuk vind, merk ik dat ik het er echt niet mee eens ben, haha. Ik ga waarschijnlijk deel 5 echt wel lezen maar ik denk dat er deze keer meer weken en andere boeken tussen gaan zitten dan de vorige keren. Mijn verslaving iets getemperd dus. Neemt niet weg dat dit deel ook weer spannend is en zeer tot doorlezen aanmoedigt.