Alleen maar liefde voor het syndicaat
Cesare en Kinsey zijn al vrienden sinds ze 11 jaar oud zijn. Vroeger waren ze al verliefd op elkaar, tot hun wegen scheidde.
Door het toeval komen Cesare en Kinsey elkaar weer tegen, helaas onder erbarmelijke omstandigheden.
De liefde die ze ooit voor elkaar voelde, is nooit verdwenen alleen zijn nu de rollen omgedraaid.
5 jaar zonder elkaar heeft er voor gezorgd dat zowel Kinsey als Cesare zijn veranderd.
Maar alleen bij elkaar zijn ze thuis.
Soraya Naomi heeft met Cesare een kijkje gegeven in het New York Syndicate. De gebeurtenissen die hier hebben plaatsgevonden zijn in Luca’s liefde ook voor gekomen waardoor het extra leuk is precies nu dit boek te lezen.
De schrijfstijl is zoals je gewent bent van Soraya Naomi, heel vlot en vanuit meerdere perspectieven. Ondanks het verhaal kort is, voelt dit verhaal helemaal af en compleet. Er zijn geen losse eindjes.
Stiekem ben ik wel benieuwd naar meer over het New York Syndicate.
Lang Verhaal Kort
Een Heerlijke Short read over een machtige man binnen het New York Syndicate. De schrijfstijl is zoals je gewent bent van Soraya Naomi en leest weer vlot weg. Stiekem wil ik wel meer lezen over het New York Syndicate.