Dubbel zo goed
Ik kocht dit boek zonder te weten waar het over ging, gewoon omdat ik gek ben op de schrijfstijl van Chinouk. Ik heb het boek binnen anderhalve dag uitgelezen, en dat is zeldzaam voor iemand zoals ik, die traag leest.
Het boek leest als een trein. Chinouk heeft zo'n fijne schrijfstijl. Echter is dit onderwerp niet echt iets voor mij. Toen ik net een tiener was heb ik veel van dit soort boeken gelezen dus ik heb het onderwerp een beetje achter mij gelaten. Omdat ik het niet zo heel interessant vind, zorgt dat er niet voor dat het een slecht boek is. Ik geef het boek ook 5 sterren, omdat het gewoon steengoed is geschreven, je wilt doorlezen en je legt het niet zomaar weg.
Ik vind het daarom ook oneerlijk om het een ster minder te geven omdat het onderwerp mij niet meer trekt. Want het was gewoon een goed verhaal en ik heb me uitstekend vermaakt.
Niets te klagen over dit boek. Een aanrader voor mensen die verhalen willen lezen over loverboys. Verhalen die niet té heftig zijn waardoor je er naar niet meer kan slapen, maar wel een verhaal met de keiharde waarheid.
Chinouk, goed gedaan. Ik kijk uit naar je volgende boek!