Nee

Liefde voor lezen Liefde voor lezen
3 mrt 2021

Ik denk dat dit het meest bizarre boek is dat ik gelezen heb tot nu toe. Misschien wel van heel 2021 of misschien wel ooit. Het enige boek dat dit boek kan overtreffen is misschien het tweede deel. Nee, ik overdrijf echt niet. Het is dat ik sterren moet uitdelen, het liefst het ik dit boek 0 sterren gegeven.

De schrijfstijl is apart. Jij als lezer volgt letterlijk de gedachten van Joe. Je hebt een kijkje in het hoofd van een narcist/psychopaat. Want dat is Joe. Daarnaast is het behoorlijk grof geschreven. De seksscènes laten niks aan de verbeelding over. De schrijfstijl zorgt voor mij voor een soort afstand. Het leest niet echt lekker. De verwijzingen naar allerlei boeken die ik niet gelezen heb, werkt ook niet lekker.

Het verhaal is grotendeels te vergelijken met de serie, paar dingen zijn anders. Op de een of andere manier zie ik het boek als een aanvulling op de serie i.p.v. de basis van. En het hele boek lang had ik het gevoel van 'WTF'. Het was bizar en intrigerend tegelijk. Ik weet nog steeds niet helemaal wat ik er van moet vinden... Ik zal het boek niet zo heel snel aanraden, eerder de serie. Maar aan de andere kant is het boek ook wel weer leuk om te lezen. Keertje wat anders. Je merkt het al, ik ben in twijfel.

Meer recensies van Liefde voor lezen