Advertentie

De Boomgaard is een erg mooie historische roman over Eliza Wyatt die in de crisisjaren ’30 een boomgaard moet zien te runnen. Eliza staat er alleen voor, maar ze staat haar mannetje in een tijd dat de emancipatie van vrouwen nog niet zo veel voorstelde.
Er moeten veel hindernissen overwonnen worden. Eliza zelf, maar ook haar twee volwassen huisgenoten hebben grote geheimen. Door de omstandigheden en gebeurtenissen worden Eliza, tante Batty en Gabe echter min of meer gedwongen hun geheimen prijs te geven. Uiteindelijk kennen ze elkaar dus gelukkig goed genoeg en hebben ze genoeg vertrouwen in elkaar om alles te vertellen. Uiteindelijk komt na hard werken, veel wanhopen en vertrouwen in God en Jezus een gelukkige toekomst.
Lynn Austins boeken zijn meestal historische romans en hebben een christelijke inslag. In Amerika heeft ze voor haar boeken meerdere Christy Awards gekregen. In DE BOOMGAARD begint elk deel met een citaat uit de bijbel. Die citaten zijn met zorg uitgekozen en passen zonder moeite in het verhaal.

Reacties op: LYNN AUSTIN: DE BOOMGAARD

100
De boomgaard - Lynn Austin
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 12,50 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker