Advertentie

Niemand gelooft Catherine als ze wordt bedreigd door haar aantrekkelijke en charmante vriend Lee. Hij probeert absolute controle over haar leven te krijgen en manipuleert haar vrienden. Volledig op zichzelf teruggeworpen, bedenkt ze een plan om te ontsnappen aan haar dubieuze geliefde - een plan dat ze ternauwernood overleeft.
In een andere stad probeert Catherine enkele jaren later haar leven opnieuw op te bouwen en het verleden achter zich te laten. Langzaam maar zeker leert ze weer in zichzelf te vertrouwen en krijgt ze haar dwangmatige obsessies onder controle. Maar altijd blijft de angst bestaan dat ze Lee ergens op straat zal tegenkomen.

Wow, wat een boek! Duister, beklemmend, intrigerend, een ware page-turner! Vanaf de eerste bladzijde had dit boek mij in z'n greep en dat is zo gebleven tot de laatste
Cathy lijdt aan OCD en heeft een PTSS en gaandeweg wordt duidelijk dat alles wat ze doet, en dat in eerste instantie belachelijk leek, duidelijk te verklaren is en eigenlijk nog logisch is ook. Echt een aanrader dit boek!

Reacties op: Waarheen je ook vlucht

268
Waarheen je ook vlucht - Elizabeth Haynes
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker