Feelgood roman

Mieke Piersma 02 september 2020
Mijn eerste leeservaring van Marina Folkers is mij goed bevallen. Ik hou normaliter niet zo van romans, vooral als ze zoetsappig zijn. In dit geval is dat niet zo met het lezen van “Meer dan ooit”
Het is een heerlijke feelgood roman met leuke personages. Met de vlotte schrijfstijl en het beeldende campingleven in Frankrijk, maakt dat je het boek in no time uitleest.
Als het boek erg voorspelbaar is haak ik meestal af, maar ik heb met plezier dit boek gelezen. Het verhaal is geschreven vanuit twee perspectieven namelijk Lucie en David. Twee sympathieke mensen die je in je hart sluit. Ook fijn is dat je je niet door teveel aan personages doorheen hoeft te worstelen. Een fijne feelgood roman voor de liefhebbers!

Meer recensies van Mieke Piersma