Advertentie

Natan Z, vermoordde acht jonge moeders en kan met stelligheid het label gevaarlijke psychopaat dragen.
Hij zit nog steeds opgesloten in een TBS-kliniek.
Door een juridische dwaling dreigt Natan Z op vrije voeten te komen. Zijn raadsman Reinier blijft hem bijstaan, en wanneer hij het dossier verder bestudeerd komt hij tot een afgrijselijke ontdekking.
Reiniers vrouw, Hannah een Nederlands auteur, bemachtigde het dossier van Natan, zondert zich af in Frankrijk en zet zich aan het schrijven. Zij denkt Natan erg goed te kennen, maar is dit wel zo en welk gevaar schuilt om de hoek?
Suus, de enige die Natan Z overleefde, zint op wraak. Om haar doel te bereiken wordt ze therapeute en slaagt erin zich te laten inlijven in de TBS-kliniek waar Natan Z zit opgesloten aan de slag te gaan. Welk morbide spelletje speelt ze en wat heeft ze voor ogen met Natan Z. Zal haar wraak zoet zijn, of…
Dit is een megacool en hoogstaand debuut.
Uit het boek blijkt dat de auteur kennis heeft van een TBS-kliniek en weet hoe het er reilt en zeilt. Het boek is fictie, maar sluit toch nauw aan bij de realiteit.
De auteur heeft het boek ingedeeld in korte, vlot leesbare hoofdstukken.
Het is een realistisch verhaal dat vlot wegleest. De auteur schrijft beeldend, en kan de emoties en gedachten van de personages fijn overbrengen.
Alle personages zijn voldoende diep uitgewerkt en de spanning in de verhaallijn wordt gestaag opgebouwd naar een onverwachte climax.
De vlotheid van lezen wordt ook bepaald door het voortdurend wisselen van de personages.

Reacties op: Boeiend en psychologish debuut!

168
Natan Z. - Arjan Alberts
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 20,99 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker