Schrijven, New York en een enemies to lovers om van te smullen!
Dit e-book mocht ik ontvangen van Zomer & Keuning als recensie-exemplaar, bedankt daarvoor!
Het is duidelijk dat ik steeds meer begin te houden van romanceboeken, en Tussen de regels van Katie Holt heeft dat nog maar eens bevestigd.
Vanaf de eerste pagina zit je in het verhaal. In het begin moest ik even wennen aan de aparte korte hoofdstukjes die steeds aan het einde van een hoofdstuk verschijnen, maar oh boy… die maken dit boek juist geweldig. Ze geven net dat extra laagje waardoor je telkens “nog één hoofdstuk” wil lezen (en we weten allemaal hoe dat eindigt: ineens is het midden in de nacht).
Het verhaal speelt zich af in het bruisende New York en draait om twee tegenpolen die samenwerken aan het schrijven van een boek. Dat zorgt voor heerlijke creatief geladen scènes, scherpe dialogen en natuurlijk de nodige botsingen. De enemies to lovers-dynamiek is perfect opgebouwd: langzaam, met veel spanning, en op de meest charmante manier.
En dan is er Aiden… ja, ik had meteen een gigantische fictieve crush. Charmant, koppig, soms onuitstaanbaar, maar oh zo lief op de juiste momenten. De combinatie van het schrijfproces, de liefde voor verhalen, de magie van New York en twee hoofdpersonages met onweerstaanbare chemie maakt dit boek echt een feelgoodparel.
Kortom: Tussen de regels leest heerlijk vlot, brengt je aan het lachen, laat je wegdromen en geeft je dat warme, tevreden gevoel dat alleen een goed romanceverhaal kan geven.
Benieuwd naar meer boekreviews en leesinspiratie? Volg mij op TikTok en Instagram @Pink_Novelle voor nog meer bookish content!