Gruwelijk Goed: De Beller blaast je compleet omver!

Pink_Novelle 28 juli 2025
Chris Carter doet het weer! De Beller, het achtste deel in de ijzingwekkende Robert Hunter-reeks, is zonder twijfel het beste boek dat ik dit jaar gelezen heb.

Vanaf de allereerste pagina word je meegesleurd in het verhaal. Geen lange opbouw, geen trage introducties...BOEM, je zit er meteen middenin. Chris Carter weet als geen ander hoe hij spanning moet opbouwen, en dat doet hij hier met korte, messcherpe hoofdstukken die je dwingen om te blijven doorlezen (“oké, nog eentje dan…” en voor je het weet is het 2 uur ‘s nachts).

Dit keer krijgt Hunter te maken met een sadistische moordenaar die de geliefden van zijn slachtoffers opbelt. Niet om losgeld te eisen, nee... Ze moeten via een livestream toekijken hoe hun dierbaren worden gemarteld en vermoord, in een ziek spel waarvan de uitkomst al vastligt: niemand overleeft. De gruwel is onmenselijk intens, maar zó briljant geschreven dat je blijft lezen, hoe beklemmend het ook wordt.

De mix van gruwel, slimme twists, en constante dreiging zorgt ervoor dat je letterlijk op het puntje van je stoel zit. Het is soms ronduit verontrustend, maar dat maakt het juist zo goed. Carter speelt met je zenuwen alsof het een viool is.

Als je fan bent van thrillers die je hartslag verhogen en je nachtrust bedreigen… lees dit boek. Nu. Of je nu al zeven delen gelezen hebt of hier instapt, het verhaal staat op zich en grijpt je vast vanaf pagina 1.

Benieuwd naar meer boekreviews en leesinspiratie? Volg mij op TikTok en Instagram @Pink_Novelle voor nog meer bookish content!

Meer recensies van Pink_Novelle