Twee gezichten, bloedstollend spannend van begin tot eind

Pink_Novelle 29 augustus 2025
Wat een ontdekking! Twee gezichten van Steve Cavanagh was mijn allereerste kennismaking met zijn werk en ik kan met de hand op het hart zeggen dat ik meteen verkocht ben. Vanaf de eerste bladzijde word je meegezogen in een verhaal dat niet meer loslaat. Cavanagh schrijft op zo’n vlotte en aangename manier dat je de bladzijden haast vanzelf omslaat, terwijl de spanning constant voelbaar blijft. Je zit werkelijk van begin tot eind op het puntje van je stoel.

In dit boek maken we kennis met Elly Parker, een succesvolle influencer wier perfecte leventje plots in duigen valt. Haar man blijkt een affaire te hebben met haar beste vriendin, en alsof dat nog niet genoeg is, raakt ze door een ogenschijnlijk toevallige ontmoeting in de metro verstrikt in een gevaarlijk web van manipulatie en dreiging. Wanneer niemand haar nog gelooft, klopt ze aan bij advocaat Eddie Flynn, een man die zelf al genoeg vijanden heeft en wiens gezin wordt bedreigd door de wraakzuchtige Arthur Cross. Wanneer de levens van Elly en Eddie elkaar kruisen, ontvouwt zich een razend spannende strijd vol leugens, gevaar en onverwachte plottwists.

Wat dit boek voor mij zo sterk maakt, is de manier waarop Cavanagh zijn personages tot leven wekt. Elly is zowel herkenbaar als intrigerend en Eddie Flynn die met zijn scherpzinnigheid en onorthodoxe aanpak je hart verovert. Bovendien is het plot meesterlijk opgebouwd: net wanneer je denkt dat je weet hoe het verhaal in elkaar zit, gooit Cavanagh er een twist in die alles op zijn kop zet.

Kortom, Twee gezichten is een thriller die je in één adem wilt uitlezen. Het was mijn eerste ervaring met Cavanaghs werk, maar absoluut niet mijn laatste en ik kijk ernaar uit om zijn andere boeken te verslinden!

Benieuwd naar meer boekreviews en leesinspiratie? Volg mij op TikTok en Instagram @Pink_Novelle voor nog meer bookish content!

Meer recensies van Pink_Novelle