Waarom ik telkens naar McFadden’s boeken grijp

Pink_Novelle Pink_Novelle
27 mrt 2025

In Wat de hulp weet, het tweede deel van de Hulp-serie, wordt de spanning onmiddellijk opgevoerd. Je denkt dat je weet waar het verhaal heen gaat, maar McFadden weet opnieuw te verrassen. Dit boek volgt opnieuw de hulp (Millie) en de mensen om haar heen, waarbij geheimen langzaam aan het licht komen. Terwijl ze haar dagelijkse werkzaamheden doet, ontdekt Millie meer over de verborgen levens van degenen die ze helpt, en wat aanvankelijk klein en onschuldig leek, verandert al snel in een web van intrige, bedrog en onverwachte wendingen.

Wat dit boek zo meeslepend maakt, is hoe McFadden spanning combineert met diepere emotie. Je voelt echt de zorgen en angsten van de personages, hun loyaliteit en wantrouwen, en je wilt constant doorlezen om te ontdekken wat er achter de gesloten deuren schuilgaat. Het is een verhaal waar je naar uitkijkt om het op te pakken, en eerlijk gezegd had ik dat in het begin helemaal niet verwacht. Ik dacht dat haar boeken misschien wat gewoontjes waren, maar Wat de hulp weet bewijst keer op keer dat ze origineel, verrassend en verslavend is.

Elke keer als ik in de bibliotheek of boekenwinkel ben, zijn het juist de boeken van Freida McFadden die ik als eerste bekijk. Dat zegt genoeg over de impact van haar werk: spannend, onverwacht en altijd meeslepend.

Benieuwd naar meer boekreviews en leesinspiratie? Volg mij op TikTok en Instagram @Pink_Novelle voor nog meer bookish content!

Meer recensies van Pink_Novelle