Een verslavende thriller die je pas loslaat na de laatste pagina

Pink_Novelle 15 september 2025
Na veel te lang uitstellen ben ik eindelijk begonnen aan De hulp van Freida McFadden en eerlijk, ik kan mezelf wel voor de kop slaan. Waarom heb ik hier zo lang mee gewacht? Vanaf de eerste pagina zat ik er helemaal in en ik vloog er als een sneltrein doorheen. Binnen een dag had ik het uit.

Het verhaal draait om Millie, die als huishoudster komt werken bij een welgesteld gezin. Wat in eerste instantie een geweldige kans lijkt, verandert al snel in een verstikkend web van geheimen, leugens en spanning. Hoe meer Millie zich in haar nieuwe omgeving probeert aan te passen, hoe duidelijker het wordt dat er iets heel erg mis is achter de perfecte façade van het gezin.

En dan die plottwists... ja, meerdere keren. Elke keer dacht ik te weten waar het verhaal heen ging en toch werd ik compleet verrast. Tot de laatste pagina bleef ik in spanning, en dat is precies wat ik zo heerlijk vind aan dit soort thrillers.

Je kan wel zeggen dat Freida McFadden er een grote fan bij heeft gekregen. De hulp is slim opgebouwd, spannend en ontzettend verslavend. Een echte aanrader voor iedereen die houdt van thrillers vol psychologische spanning en onverwachte wendingen.

Benieuwd naar meer boekreviews en leesinspiratie? Volg mij op TikTok en Instagram @Pink_Novelle voor nog meer bookish content!

Meer recensies van Pink_Novelle