De geheimen van de zee

Rebekka leest 01 juni 2025
#review #aanrader #leestip #geheimenvandezee

Pixie is nodig in NY nadat het fout liep bij een seance in een luxe hotel. In de Gilded Age was het hotel een prestigieuze villa - de thuis van Alma. Ze wou de geest van haar vader oproepen om hem een belangrijke vraag te stellen maar in plaats kwam de geest van Burggraaf Lester Ravenglass - haar toenmalige zwager die heel ongelukkig blijkt te zijn en voor de nodige tumult in het hotel verantwoordelijk is. Kan Pixie achterhalen waarom de geest van de Burggraaf zo gekweld is en waarom hij blijft hangen in de tussenwereld?

Santa Montefiore tovert opnieuw een roman boordevol onvervuld verlangen, het koesteren van hoop, diepe gevoelens en verborgen emoties, verboden liefdes, mysterie en liefde in oneindigheid.

‘Geheimen van de zee’ is het tweede deel van De Timeslider reeks waar het
terugkeren in de tijd door astrale projectie centraal staat.

Hoofdpersonage Pixie kruipt terug in het lichaam van iemand anders en bevindt zich in hogere elite kringen. Ze is o.a. aan boord van een prestigieus stoomschip en ontmoet er bijzondere mensen maar haar hartje slaat net iets sneller voor die ene man.

‘De geheimen van de zee’ is spannend en verleidelijk. Het duizelde in mijn hoofd. Ik ontmoette via Pixie onweerstaanbare personages en werd volledig opgezogen in het mysterie, het verhaal en de sfeer van toen door de beeldende setting. We zitten in het jaar 1912. Naarmate de hoofdstukken volgden kon ik het boek echt niet meer aan de kant leggen. Dit was opnieuw genieten!

#santamontefiore #degeheimenvandezee #bestsellerauthor #timesliding #boekerij #bestofromance #uitgeverijlannoo #1912 #booklover #bookaddict #lovetoread #booksofinstagram

Meer recensies van Rebekka leest