Het kabbelt voort.
Ja, niet echt onder de indruk van het gehele verhaal. Ik kan mij heel erg goed vinden in de beide recensies hierboven. De pluspunten waren een prettige, beschrijvende stijl maar qua plotuitwerking viel het voor mij tegen. Als inderdaad het derde personage eerder was toegevoegd had er nog misschien een spanning ingezeten wie dan die derde personage was maar zoals het allemaal samenkomt lijkt het wel erg veel samengeraapt. Laat ik het zo z.eggen ,als dit een film was geweest was het een B film geweest met behoorlijk wat plotgaten. Ik zoek in "mijn " thrillers altijd naar een spanningsboog en het gegeven dat er op dezelfde datum kinderen verdwijnen of ongelukken gebeuren trok mij erg aan. Het bovennatuurlijke heeft mij altijd gefascineerd. Maar de spanningsboog was vrij kort. Er wordt beschreven waar hoofdkarakters doorheen gaan maar de beschrijving raakte mij niet. Er wordt een, m.i. gruwelijke daad verricht met een huisdier en dat wordt met 1 zinnetje uitgelegd, terwijl de regel daarvoor het hoofdpersonage zich aan dit diertje vastklampt....verwarrend. Als alle lijnen bij elkaar komen is het een soort race naar het einde en er wordt nog een knipoog gegeven naar het duistere op de laatste pagina......Toch drie sterren omdat ik bewondering heb voor schrijvers en dit slechts 1 mening is. Ik heb mij niet verveeld met dit boek maar is in mijn geheugen geen blijvertje.