Als je van spanning houdt mag je deze niet missen.......
Allemachtig, wat een spannend verhaal. De schrijver geeft je bijna geen moment rust en jaagt de zinnen en gebeurtenissen voort door het verhaal.
Als horror lezer ben ik wel wat gewend. Ik lees vaak in de nacht ivm slapeloosheid maar dat had ik met dit boek beter niet kunnen doen.
Zo ontzettend spannend. Ik verzeker je; een nachtelijke trip naar het toilet gaat niet meer uit je brein!!!
Het verhaal kun je hierboven lezen dus daar schrijf ik niet over.
De hoofdrolspelers zijn van substantie en de acties die ondernomen worden passen bij het verhaal. Echter, met één uitzondering: Ik dacht: "Nee, dit is niet mogelijk, dit zou je nooit toestaan hoe moeilijk de omstandigheden ook zijn....."
Het verhaal sleept heel even naar het einde toe maar eindigt dan met een behoorlijke dreun in je maag.
Dit boek lag al langere tijd op mijn te lezen stapel maar daar ik gezien had dat het vanuit het oogpunt van Bella, een meisje van 8 jaar werd verteld dacht ik, geheel ten onrechte dat deze schrijfstijl niets voor mij zou zijn en had in feite al spijt van de aanschaf.
Toen ik echter begon kon ik niet stoppen en heb deze in 2 nachten verslonden.
Misschien ook leuk om te weten dat dit boek op dit moment verfilmd wordt met Karen Allen en Jessica Chastain en op 26 oktober 2026 in première gaat.
( De film staat al aangemeld in mijn lijstje!!!!)