Veronyka always dreamt to become a Phoenix Rider
Ik ging min of meer blanco het boek in. ik weet dat ik dit boek op mijn TBR had, maar wist niet meer precies waar het over ging, behalve oke … Feniks Ruiters. ik bedoel ik HOU van Feniksen dus een boek over Fenix ruiters? ik doe mee!
Dit is zo'n ongelooflijk goed geschreven Fantasy boek. Je leert over de geschiedenis van de Feniks ruiters, zoals de families, de eerste Feniks ruiters en hun feniksen enz.
je voelt je gewoon deel van die wereld. Alles is goed uitgelegd en er was geen moment dat ik dacht "dit is te veel informatie" en natuurlijk heeft het een heel mooie romance ingebouwd, maar het is zeker niet de belangrijkste drijfveer van dit boek.
Crown of Feathers wordt gelezen in meerdere POV's. we hebben onze MC Veronyka, dan is er Sev een animage en Tristan een mede Fenix ruiter.
Ik heb echt genoten van het lezen van meerdere POV's omdat ik op die manier echt het verhaal leerde kennen en wat elk personage dacht of deed.
Na het verraad van Val, Veronyka's zus, gaat ze er alleen op uit om de Feniks ruiters te vinden, alleen maar om te horen dat alleen jongens zijn toegestaan, dus wat doet ze? ze vermomt zichzelf als jongen en wordt Nyk. Daar ontmoet ze Tristan die een totale eikel tegen haar is. Dankzij Tristan's vader moeten ze samenwerken/trainen.
De wereld opbouw is geweldig gedaan en dit boek zit vol actie en een beetje romantiek.
Het heeft goede plotwendingen, hoewel ik wel een belangrijk plot heb geraden, maar afgezien daarvan hield ik nog steeds echt van dit boek en ik ben dol op alle personages.
Het is leuk om te zien dat een auteur zich niet concentreert op één romantisch koppel, maar meerdere en niet allemaal M / V zijn, we krijgen ook een deel van M / M.
Ik was zo blij dat ik dit boek begon te lezen toen het tweede boek al uit was, want ik moest blijven lezen! helaas moet ik nu wachten tot boek drie.
Dit is een must read als je van actie, fantasie, feniksen, romantiek en nog meer houdt!