Mijn hemel! Wat een fijn boek!
Een happy end is het eerste deel van de ' Liefde tussen de regels' trilogie, geschreven door Anne Louise Morseth. Uitgeverij Oceaan bracht deze roman uit en ik mocht een recensie exemplaar.
Karo, een 31-jarige young adult schrijver, gelooft in de liefde en schrijft romantische boeken. De bekende schrijver Love Sandström schrijft literaire hoogstandjes en vind liefde maar iets voor dromers. Door een karaoke blunder door Karo, waarvan het filmpje viraal gaat, kont een uitgever op het idee om deze tegenpolen samen een boek te laten schrijven. Mét spicy scenes natuurlijk. Krijgt dit verhaal een happy end? (Wat is de titel ook leuk gekozen haha).
Ik ben blij verrast door dit boek! Het verhaal is luchtig geschreven, heeft een fijne vaart en speelt zich echt af in het nu.
De setting in de boekenwereld is natuurlijk fantastisch voor boekliefhebers. Maar deze roman heeft ook zeker diepgang, want Karo worstelt met vraagstukken in haar familie en zichzelf, is nog lang niet los van haar ex Marcus, maar ook de knappe en zelfverzekerde Love blijkt geheimen te hebben. Dat geeft het verhaal meer lagen.
Ook humor ontbreekt niet, zeker wanneer de spicy scenes geschreven moeten worden. En ja...er zit ook zeker wat spice in!
Dit boek heeft vaart, diepgang, romantiek in een heerlijke winterse Scandinavische setting. Enig 'irritatiepuntje' was voor mij dat er ontzettend vaak 'Mijn Hemel' werd geschreven. Maar ach, dat geeft helemaal niets, want dit heerlijke verhaal is voor mij 5 sterren waard! Ik kijk uit naar het volgende deel!