Niet ingewikkeld maar makkelijk te lezen vakantie tussendoortje

Sandra0004 04 augustus 2025 Auteur
De Verhalenfabriek geeft regelmatig heerlijke digitale feelgood tussendoortjes uit, heel fijn om tussendoor te lezen. Dit keer kreeg ik een recensie exemplaar van Roadtrip naar liefde, geschreven door Eva Cadier.

Mila moet noodgedwongen een paar weken vrij nemen van haar werk, maar wat moet ze met al die vrije tijd? Vakantie als je single bent is niet altijd even leuk...gelukkig is daar oom Richard die zijn camperbus ter beschikking stelt. De niet-zo- avontuurlijke Mila gaat toch uit haar comfortzone en vertrekt in haar eentje naar Frankrijk. Na een nachtje wildkamperen met de nodige avonturen belandt ze op een charmante camping, waar ze vrienden maakt en ze iets begint te voelen voor de campingbaas...

'Soms moet je afstand nemen van iets om te weten dat je het heel erg mist.'

Roadtrip naar liefde is een vrolijk en zomers verhaal over kamperen, Frankrijk en uit je comfortzone stappen. Mila is een leuk, herkenbaar karakter. Ietwat onzeker, maar wat goed dat ze dit keer toch iets spannends durft te doen! Stoer dat ze met de geleende camper in haar eentje helemaal naar Frankrijk durft te rijden! Het verhaal verloopt vrij vlot, zo snel dat ze binnen een dag al beste vriendinnen wordt met campinggast Olivia, een extraverte vrouw die ik zelf wat irritant vond. De sfeer van de fijne camping is mooi beschreven. Campingbaas Oskar is een lieve man, waar ik wel meer over wilde lezen. Want volgens mij heeft hij ook wel een rugzakje.

Het is een eenvoudig en voorspelbaar verhaal waar je heerlijke vakantievibes van krijgt. Soms is dat gewoon fijn om dat tijdens je vakantie te lezen, niet ingewikkeld maar een makkelijk te lezen verhaal in vakantiesfeer onder de sterren. En dat is precies wat Roadtrip naar liefde is.

Meer recensies van Sandra0004