Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Een jetset leven voor Emma?

Na haar scheiding heeft de liefde op een heel laag pitje gestaan. Maar nu Emma ziet hoe gelukkig haar vriendinnen Lotte en Suzan zijn, begint er toch weer iets te kriebelen en besluit ze om online daten een kans te geven.

Emma’s hoop op een leuke man wordt echter niet beloond, want haar eerste date is al gelijk een ramp. De kerel is een creep, en een struikelincident zorgt voor een hoop rommel en een aanvaring met een knappe Italiaan. Die laatste blijkt ook nog eens uit te zijn op het pand van haar bakkerij.

Emma zou de man die aast op haar pand moeten verafschuwen. En dat doet ze ook. Alleen willen die stomme vlinders niet stoppen met fladderen.

“O nee! Had ze dat echt hardop gezegd? Nu leek het net alsof ze zat te hengelen naar een romantische move van hem, en dat was wel het laatste wat ze wilde.” Wilma Hollander

Heerlijke dromen van Wilma Hollander is het bruisende derde (los leesbare) deel van de De rozen van Beekbrugge serie.

Of het nu om je echte of om je boekleven gaat, het is altijd fijn om terug te keren naar een plek waar je een plezierige tijd hebt doorgebracht. Voor mij geldt dat zeker ook voor het dorpje Beekbrugge, waar Wilma Hollander je mee naartoe neemt voor haar verhalen over de vriendinnen Emma, Lotte en Suzan. In dit derde deel is het Emma’s beurt om zich, in haar geval opnieuw, in het dateleven te begeven. Dat haar liefdespad ook een Italiaans tintje heeft meegekregen maakt het extra leuk.

Wilma Hollander weet echt een prettige sfeer neer te zetten, waarin ze leuke personages plaatst en waaraan ze een grote diversiteit aan ontwikkelingen toevoegt. Je leest een compleet verhaal dat je de feelgood vibe geeft waar je naar op zoek bent als je een boek in dit genre leest. De verwikkelingen waar Emma en Ricardo in terecht komen zijn heerlijk omschreven en hebben de juiste dosis romantiek, misverstanden en in het geval van Emma een hilarische, chronische onhandigheid.

Heerlijke dromen vertelt met de titel eigenlijk al wat er gaat gebeuren als je het boek oppakt: je kan even heerlijk wegdromen.

⭐️⭐️⭐️⭐️1/2

Instagram: sheila_hjv_inbooks

Reageer op deze recensie

Meer recensies van sheila_hjv_inbooks