Laat de winter en sneeuw nu maar komen! :)
Dit is een geweldige feelgood om in de zetel te gaan liggen met een dekentje en een warme chocomelk. :) Het brengt je helemaal in de wintersfeer. :) Ideaal boekje om te lezen in deze Kerstperiode. :)
Ik heb genoten van Barbara haar vlotte schrijfstijl. :) Het kraken van de sneeuw onder mijn voeten mis ik nu wel na het lezen van dit boekje. :) Het doet me verlangen naar sneeuw, hihi. :) Ze heeft de B&B huiselijk en warm beschreven, waardoor het voor mij was alsof ik daar zelf rond liep tussen de personages. :) Ze heeft de hoofdstukken mooi afgewisseld tussen Laurel en Joel, waardoor ik mij perfect kon inleven in beide personages. Barbara heeft ook een fijne spanning weten op te bouwen. Het begon al in het begin van het boek door de vermiste vader en het bleef spannend tot op het einde. :) Het motiveerde mij vooral om door te lezen. :) Ik vond het ook een emotioneel boek doordat Laurel haar moeder overleden is en er komen pijnlijke herinneringen naar boven + de B&B die daardoor verwaarloost werd... vind dat toch hartverscheurend. Fijn om te lezen dat Laurel daar verandering in gebracht heeft. :) Barbara heeft de personages ook mooi weten te omschrijven zoals in een echt cosy verhaal, wat maakt dat ik ze in mijn hart wil sluiten. :) Het verhaal is wel voorspelbaar, maar dat vond ik zeker geen minpunt. :) Dit past voor mij bij een goede feelgood. :) Het enige wat ik ietsje minder vond was dat ik in het begin wat moeilijk in het verhaal kon komen. Heb bepaalde hoofdstukken herlezen omdat er erg veel info op korte tijd op mij af kwam. Maar eenmaal ik een 'ah ha' momentje had, was ik vertrokken en kon ik beginnen genieten. :)