Het troonduel

Talesofjoselyn 21 september 2025
Wat heb ik uitgekeken naar dit prachtige boek! Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen, dus heb ik alle ervaringen van de blogtour gelezen en dat beloofde nogal wat!

Nou vind ik het wel een beetje spannend om mijn mening te geven omdat ik het eerste boek dat ik gelezen heb van Rachel, drie sterren heb gegeven. Nadat ik meerdere boeken heb gelezen van haar, zie je gewoon hoe haar schrijftalent zich ontwikkelt.
Dit boek lag dan ook al eventjes op de plank om uitgebracht te worden en dat merk ik op aan de schrijfstijl uit voorgaande boeken. Ik mis wat diepgang, de overgangen gaan een beetje van de hak op de tak, dingen worden herhaald.

Maar… hoe meer ik in deze wereld werd getrokken, van Salandra en haar twee prinsen Vladimir en Rodin… hoe meer ik het ging waarderen. Richting het einde hield ik het haast niet meer. Wat een opbouwende spanning, meerdere plottwists achter elkaar waar mijn eigen hart van oversloeg!

En dan de vraag… Voor wie kies ik? Ik moet eerlijk bekennen dat ik van beide mannen ben gaan houden, maar ik keek in mijn notities en zag dat ik alleen maar quotes had opgeschreven van de man met ravenzwarte haren. Door een bepaalde actie heeft hij mijn hart veroverd. So… I’m team Vladimir!

Meer recensies van Talesofjoselyn

Een hartverwarmende reis door de jaren ’60 vol humor en nostalgie. Nu te vinden in jouw favoriete boekhandel.