Als je het hier niet warm van krijgt…!
Woew, deel 2 ook alweer uit! Sofie heeft zo’n heerlijk vlotte schrijfstijl dat ik vanaf de eerste bladzijde weer volledig in het boek werd gezogen.
In ontdooid lezen we het verhaal van Elena en Levi.
Elena is architecte van beroep en komt in haar werkproject tegenover Levi, een hovenier, te staan. Tja, wat zijn ze van elkaar…? Vrienden, vage kennissen? Er is ooit iets tussen hen voorgevallen. Elena houdt haar lippen stijf op elkaar en Levi wacht nog altijd, zo trouw als een golden retriever, op haar. De sfeer is op zijn zachtst gezegd gespannen (houden we daar niet allemaal van?!)
Ook in dit verhaal ging ik alle kanten op. Van: ‘oeh jaaaa!’ naar ‘ohmy neeee!’ Spannend, sexy, steamy, spicy.
Wat ik erg leuk vond om te lezen is dat je echt verder gaat waar je bij ‘Verkocht’ was gebleven. Ook hier komen de karakters terug en wordt er zelfs even vanuit een ander pov geschreven, leuk detail!
Morgen ga ik aan het laatste deel beginnen en stiekem ben ik al benieuwd naar Eric zijn verhaal sinds hij al voorbij kwam in deel 1!
In ontdooid lezen we het verhaal van Elena en Levi.