Spicy dislike-to-lovers F1 romance

the.belgian.bookworm 29 december 2025
Ik ben een enorme Formule 1‑fan, en net na het einde van het seizoen vroeg Blossom Books of ik hun nieuwe spicy F1‑romanceserie wilde lezen. Jullie kunnen mijn antwoord dus al raden - dankjewel voor dit prachtige e‑book!

Camilla ziet haar vader langzaam achteruitgaan en besluit voor zijn Formule 1‑team Moretti, te gaan werken om het vak te leren. De knappe, zelfzekere Spencer Riggs is hun nieuwe coureur, vastberaden om zijn kans in de F1 met beide handen te grijpen. Zijn vader was een legende die omkwam bij een crash, en Spencer wil niets liever dan hem eren én bewijzen dat hij zelf geen roekeloze rijder is. Camilla en Riggs hebben elkaar onwetend eerder ontmoet - en dat liep niet bepaald warm af. Maar wanneer ze nu nauw moeten samenwerken, ontdekken ze dat er veel meer achter de ander schuilt dan ze dachten. Terwijl ze dichter naar elkaar toegroeien, helpt Riggs Camilla om opnieuw vertrouwen te krijgen in haar eigen lichaam na een traumatische ervaring. Maar een relatie beginnen met de dochter van de teambaas… dat is allesbehalve vanzelfsprekend.

Deze F1‑romance is zó leuk! Ik vloog er in een paar dagen doorheen. De double POV laat je perfect in zowel Riggs’ als Camilla’s hoofd kruipen, waardoor je ziet hoe ze door hun trauma’s en onzekerheden heen werken — samen en voor elkaar. Dat vond ik het allermooiste aan dit boek. Het verhaal startte wat traag en de plot ging daarna net iets te snel voor mij, maar ik heb er echt enorm van genoten. Ik kijk nu al uit naar de rest van de serie!

Meer recensies van the.belgian.bookworm