Romantische, spicy small town romance!

the.belgian.bookworm 15 februari 2026
Het is sinds de Knockemout‑serie geleden dat ik nog een boek van Lucy Score las, dus ik was echt blij dat ik No More Secrets mocht lezen voor Zomer & Keuning!

Summer trekt naar Blue Moon om een artikel te schrijven over de knappe boer Carter en zijn familie. Ze verblijft bij hem op de boerderij, helpt mee in het dagelijkse leven en leert hem ondertussen beter kennen. Carter is een ex‑soldaat die nog steeds de littekens van zijn verleden meedraagt, en ook Summer heeft haar eigen geheimen. Terwijl ze langzaam naar elkaar toegroeien, moeten ze beslissen of ze hun verleden durven loslaten.

Ik weet weer helemaal waarom ik zo graag Lucy’s boeken lees. Haar schrijfstijl is warm en beeldend, en ze creëert telkens zo’n romantische, sfeervolle setting. Summer en Carter vond ik een heerlijk koppel — Carter is zó lief, en de band met zijn broers is prachtig om te volgen.

De geheimen (die gezien de titel best belangrijk lijken) mochten voor mij wel iets dieper uitgewerkt worden. Ik miste wat emotionele gelaagdheid, en ik denk dat het verhaal nog sterker was geweest als hun trauma’s meer doorwerkten in het heden. Maar los daarvan heb ik echt genoten: het is een gezellig, romantisch boek met fijne chemistry en goed geschreven spice.

Dankjewel Zomer & Keuning voor het recensie-exemplaar!

Meer recensies van the.belgian.bookworm

Hoe ver ga jij voor het huis van je dromen? Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.