Leuke en spicy romance!
Autumn is maatschappelijk werker. Wanneer ze na een vakantie per ongeluk de verkeerde koffer meeneemt op de luchthaven, ontmoet ze de knappe advocaat Donovan. Wat begint als een simpele kofferruil, verandert al snel in een weekend vol chemie en onverwachte connectie. Maanden later kruisen hun paden opnieuw wanneer Donovan als advocaat optreedt voor Autumns cliënt Storm. Storm woont in moeilijke buurt en raakt op het verkeerde pad. Donovan — knap, getatoeëerd en met een gelijkaardig verleden — voelt meteen een klik met de 12-jarige Storm en grijpt dat aan als excuus om Autumn vaker te zien. Alleen… zij heeft inmiddels een relatie met een partner van Donovan’s kantoor. Toch is de vonk van toen allesbehalve gedoofd, en misschien zelfs sterker dan ooit.
💭 Wat een leuk verhaal! De insteek met de verwisselde koffers vond ik heerlijk origineel, en de verhaallijn rond Storm en het vrijwilligerswerk die Autumn en Donovan samen deden, gaf het geheel echt een extra laag. Ik had wel graag wat flashbacks gezien naar dat eerste weekend van Autumn en Donovan — ik ben echt een grote fan van spicy flashbacks, en ik miste dat hier een beetje. Ook de plot voelde soms wat minder sterk uitgewerkt. Autumn draagt haar trauma’s mee, maar voor mij bleef dat wat oppervlakkig, en in de laatste hoofdstukken gaat alles wel heel snel, waardoor het terug wat vlakjes voelt.
Toch is dit voor mij wel een heel fijn boek voor tussendoor. Het leest vlot, is geschreven in dual POV (altijd een pluspunt!) en Donovan is echt een fantastische love interest — stoer en netjes aan de buitenkant, maar vanbinnen precies het tegenovergestelde. Voor mij had het allemaal net wat meer ‘vonk’ mogen hebben, maar het is absoluut een perfect boek om uit een reading slump te komen of wanneer je zin hebt in een vlotte, voorspelbare romance.
Dankjewel Love Books en LM Books voor dit leuke recensie-exemplaar!