Teammate’s ex - secret relationship - F1 romance - The perfect combo ;)
Dankjewel Blossom Books voor deel 3 van de spicy F1‑romanceserie Full Throttle!
In Over the Limit volgen we Blair, een ambitieuze en zelfzekere vrouw die evenementen organiseert in de paddock. Ze is samen met Rossi, haar jeugdvriend én F1‑piloot, maar hij is niet meer de jongen die ze ooit kende. Blair voelt zichzelf steeds verder verdwijnen, en na wéér een ruzie besluit ze eindelijk voor zichzelf te kiezen.
Kort daarna kruist Lachlan haar pad: Rossi’s rustige, lieve en zeer knappe teamgenoot. Hij krijgt Blair niet meer uit zijn hoofd en geeft haar alles wat ze bij Rossi miste. Hij zet haar op de eerste plaats, luistert écht naar haar en viert elke kleine overwinning. Maar hun prille liefde geheimhouden wordt een uitdaging wanneer Blair een groot F1‑event mag organiseren en Lachlan op zoek is naar een nieuw contract. Hun relatie openbaar maken kan alles op het spel zetten…
Net als de eerste twee delen heb ik dit boek zó graag gelezen. De schrijfstijl is heerlijk vlot, de dual POV werkt fantastisch en er gebeurt constant iets — dates, uitstapjes, racehoofdstukken… je vliegt erdoorheen. Dit deel vond ik een tikkeltje minder dan de vorige 2 boeken, vooral omdat ‘secret relationship’ niet mijn favoriete trope is.
Wat ik wél prachtig vond, is Lachlan als personage. Hij is geen typische F1‑piloot: rustig, aandachtig en bereid om alles te riskeren voor Blair. En Blair die eindelijk beseft dat ze iemand als Lachlan verdient, en niet hoeft vast te houden aan Rossi’s aandacht? Dat was mooie character development.
Ik kijk enorm uit naar boek 4, om Rossi daar eindelijk zijn HEA te zien krijgen.