Mooie en gezellige winterse feelgood!
Deze winterse feelgoodroman volgt Anna, die na een pijnlijke relatiebreuk wil bewijzen dat ze wél avontuurlijk en daadkrachtig is. Ze trekt naar Blissworth, een charmant Engels dorpje dat op zoek is naar een nieuwe eigenaar voor de lokale kaaswinkel. Al snel ontdekt ze dat blindelings in een avontuur springen misschien niet het beste idee was… Gelukkig staat ze er niet alleen voor: Josie en de Franse blogster Camille schieten haar te hulp. Wanneer Anna merkt dat er een groter verhaal schuilt achter Julia, de vorige eigenares van de winkel, gaat ze op onderzoek. Terwijl ze haar plek vindt in het dorp, voelt ze een nieuw hoofdstuk in haar leven opengaan — mét opnieuw ruimte voor liefde.
Eerst en vooral: hoe mooi is dit boek?!
De cover is al prachtig, maar de sprayed edges maken het echt een pareltje. Zonder twijfel een van de mooiste boeken in mijn kast. Het verhaal leest heerlijk vlot en is precies het soort feelgood waar je gezellig mee wegdroomt. De dorpse vibes en de warme vriendschappen zijn zo leuk beschreven dat je Blissworth bijna zelf wilt bezoeken. De extra verhaallijn rond Julia en Henry vond ik een fijne toevoeging, en het was mooi om Anna’s groei en herwonnen zelfvertrouwen te volgen. In het begin had ik ook heel veel goeie vibes bij Luke, maar hun verhaallijn doofde plots wat uit — jammer, want daar had ik graag meer van gezien. Ik heb het boek met veel plezier gelezen, al miste ik hier en daar wat diepgang.
Eerst en vooral: hoe mooi is dit boek?!