Super leuke vlotte ziekenhuisromance

the.belgian.bookworm the.belgian.bookworm
19 mrt 2026

Mia Prins laat haar verleden achter en verhuist naar Zeeland, waar ze als chirurg in opleiding aan de slag gaat. Ze bouwt er een nieuw leven op: een fijne woonplek, nieuwe vrienden en een job waarin ze eindelijk opnieuw haar draai vindt. En dan is er Jack - haar opleider, knap, zorgzaam en veel te makkelijk om verliefd op te worden. Terwijl ze dichter naar elkaar toegroeien, wordt het voor Mia steeds moeilijker om haar geheimen verborgen te houden… en dat zet hun prille relatie behoorlijk onder druk.

💭 Operatie Liefde is zo’n heerlijke, hartverwarmende romance. De ziekenhuissetting? Helemaal mijn ding. Ik heb Grey’s Anatomy maar in stukjes gezien (shame on me), maar dit boek gaf me exact diezelfde cozy‑dramatische vibes.

Jack is echt een cinnamon roll, lief, attent en de perfecte match voor Mia. En Mia zelf is zo’n likable personage. Ze kiest eindelijk voor zichzelf, maakt vrienden, groeit in haar job en durft opnieuw te vertrouwen in haar intuïtie. Ik vond het prachtig om haar ontwikkeling te volgen en te zien hoe haar relatie met Jack langzaam openbloeit.

Het verhaal leest zó vlot, volledig vanuit Mia’s POV - eens iets anders dan de dual POV die ik meestal lees en daarom extra leuk en fris om te lezen. De perfecte romance om mee te nemen naar een zonnig terrasje deze lente. Enjoy!

Dankjewel Loft Books & VBK België voor dit mooie boek!

Meer recensies van the.belgian.bookworm