Uitgekauwde & grappige dialogen
Ik had heel veel zin om de zomermaanden af te sluiten met dit boek. De cover en de titel sprak mij erg aan zoals ook de flaptekst.
Het boek leest gemakkelijk en stevig door maar al gauw kreeg ik het gevoel dat ik met een uitgekauwde kauwgom te maken kreeg.
Het verhaal in zijn geheel was een optelsom van waar ze naar toe gaan, afwisselend met flashbacks naar voorgaande zomers en er rust een zwaar geheimzinnigheid over een bepaalde trip, waar je eigenlijk al een prijs mee gewonnen had omdat je het op voorhand kon weten en de climax bleef uit, waardoor zelf het geheim niet meer boeiend over komt.
Gelukkig is de communicatie tussen beide hoofdpersonages, met veel humor en waar je enkel van kunt dromen om zo iemand in je leven te hebben, zeer geapprecieerd. Het was helaas geen hoog vlieger voor mij.