Vermakelijk en dramatiek

TheBookishEmpire 08 januari 2026
Nadat ik Maxton Hall College deel 1: Save Me had gelezen en eindigde met de enorme cliffhanger kon ik mezelf niet weerhouden om meteen door te gaan naar deel 2: De geheimen van Maxton Hall College: Save You. Ook dit deel is zeer vermakelijk en lees je met gemak op enkele dagen uit.

Het boek pakt direct de gebeurtenis uit het vorige deel weer op en we mogen kennismaken met twee nieuwe perspectieven. Uit het eerste deel lazen we voornamelijk uit Ruby haar perspectief en uit dat van James. Maar nu mogen we de zussen van beide hoofdpersonages leren kennen: Lydia en Ember.

Dit is een zeer leuke toevoeging omdat het ook vooral de dramatiek en emotionele rollercoaster waarin Ruby en James in verkeren, te doorbreken. Ruby moet handelen met haar gebroken hart die in 1000 scherven op de grond ligt en James is zichzelf verloren na de dramatische gebeurtenis binnen de familie Beaufort.

Wat sterk op te merken viel was de karakterontwikkeling die de personages allemaal doormaken. Daardoor worden onvoorziene vriendschappen gesmeed, zullen bepaalde studenten uit hun schulp kruipen en gepantserde maskers vallen af. Opnieuw hebben de studenten van Maxton Hall met veel drama te kampen, intriges met enorme gevolgen en geheimen komen aan het licht.

En wat krijgen we als cadeautje van Mona Kasten? Jawel, opnieuw een einde met een dikke vette cliffhanger!

Meer recensies van TheBookishEmpire