Romantisch, uiterst charmant & tevens hartverscheurend

TheBookishEmpire 08 december 2025
Zoek je een echt feelgood, kerstroman met een prettig maar spicy randje? Dan is dit NIET jou boek! Oké oké, het spicy randje wel!

Maar Good Spirits was uitzonderlijk romantisch, uiterst charmant en tevens hartverscheurend.

Ik dacht dat het een typisch fijn en luchtig kerstverhaal zou zijn, belaagd met sneeuwpoppen, kerstkransjes en tal van kerstbomen, maar ik kwam er zeer bedrogen uit. Het bleek emotioneel en beklemmend diep te gaan. De mensen die mijn verhaal hebben gevolgd op instagram, waren hiervan getuigen.

Dit boek herinnerde me eraan waarom ik zo graag romatische boeken lees. De dynamiek, het zachte ontstaan van liefde, de passie vervlochten met magie, was ontzettend voelbaar tussen beide personages. Door de wisselende perspectieven, krijg je ook hun mentale bagage mee, die elks met zich meedragen, waardoor je dicht bij Harriet en Nolan komt te staan.
De schrijfstijl was prachtig en zo subtiel verweven met de tijdvan het jaar.

Ik voelde me onvoorwaardelijk verbonden met dit verhaal. Ik weet hoe het is om je niet geliefd en onzichtbaar te voelen zoals Harriet. Maar ook om me open en anders dan andere te voelen zoals Nolan.
Dit boek heeft me persoonlijk geraakt en heeft me zeer ontroerd.
Voor zij die graag van een beetje (veel) magie houden en zich willen warmen in deze koude dagen? Trakteer jezelf op een warme thee of heerlijke koffie, pak Good Spirts op je schoot en succes gegarandeerd!

Voor mij heeft het meer dan 5 sterren verdiend!

Meer recensies van TheBookishEmpire