Biedt zeker ook voer voor leuke droomgesprekken.

Tommy Verhaegen 05 februari 2020
Wally de Doncker bewijst dat je met een kleine woordenschat / een woordenschat van kleine woorden toch grootse dingen kan vertellen.
Heel korte hoofdstukjes, soms twee opeenvolgende delen van hetzelfde item, steeds met een rode draad door het hele boek. Print in grote, makkelijke leesbare letters.
De tekeningen van Veerle Derave ondersteunen het verhaal maar ik kan de stijl niet echt smaken. Dat zal wel aan mij en mijn leeftijd liggen.
De vrienschap van een hond en een kat die beide mooi in hun rol met typische kenmerken blijven en toch ook buiten de lijntjes proberen te kleuren. Dat valt henzelf tegen en wordt ook door de omgeving niet gesmaakt.
Dus stereoype en rollenpatroon bevestigend voor de psychoten, een leuk verhaal voor normale mensen. Zowel geschikt voor beginnende lezers (maar niet de allerkleinsten) als om voor te lezen.

Meer recensies van Tommy Verhaegen