Een choatische reis op zoek naar jezelf
Ik was erg nieuwsgierig naar dit boek, omdat ik uit bovenstaande tekst niet echt kon opmaken welk genre ik kon verwachten. Maar de cover sprak me echt aan, omdat die zo mooi is! Joshua's schrijfstijl is erg beschrijvend. Ik kon alles wat hij beschrijft meteen zien en dat vind ik geweldig. Prachtige wereldopbouw en diverse kleurrijke personages waren voor mij de hoogtepunten in dit boek.
Toch was het niet helemaal mijn genre/verhaal. Ik miste de connectie met Kristi. Ze maakte soms keuzes die ik een beetje vreemd vond, zoals in het vliegtuig stappen naar IJsland om haar vader te ontmoeten, die ze nog nooit heeft ontmoet.
Vanaf het moment dat ze in het vliegtuig zit, begint haar lange en chaotische reis.
Voor mij ging het iets te snel van het een naar het ander, waardoor ik niet altijd in het verhaal kwam. Dat zie je op de andere foto. Ik had moeite om bijpassende items te vinden.
Toch bleef ik lezen en wilde ik het afmaken, omdat ik erg benieuwd was naar het einde. En dat einde was voor mij verrassend, omdat ik een bepaald aspect niet helemaal begreep. Als je van dystopische en fantasyverhalen houdt, zul je dit boek zeker leuk vinden. Joshua, bedankt voor dit recensie-exemplaar!