Love it!!!
Nicole is één van mijn favoriete, autobuy / moet ik echt hebben / alles wat ze schrijft is te gek, schrijfster. Dus ook dit boek moest ik natuurlijk in de kast hebben staan! De novelle Kerstelfje Vermist was al een geweldig voorproefje en raad ik aan om van tevoren te lezen. En ik ben echt de ultieme cliché, want ik zwijmel helemaal weg bij de knappe, maar o zo grumpy CEO. Je leest vanuit de perspectieven van zowel Fay als Desmond. En daar hou ik echt van. Je leert daardoor beide karakters super goed kennen en je snapt nog beter waar bepaald gedrag vandaan komt. Je groeit en leeft met ze mee. Fay is een lieve en tikje naïeve meid die eigenlijk nog niks heeft meegemaakt. Ze werkt bij haar ouders in de bloemenhandel en daarnaast schrijft ze feelgood boeken. Helaas is ze haar inspiratie kwijt en na een avondje wijnen met haar vriendien komt ze op het goede idee om een steamy office romance te gaan schrijven. Een vriend regelt een gesprek met de CEO van zijn werk, maar dat blijkt een lieve oude man te zijn die denkt dat ze komt solliciteren. Ze gaat er in mee en voor ze het weet zit ze achter de receptie en sluit ze vriendschap met de leuke meiden die we al kennen uit de novelle. Als door omstandigheden de huidige CEO uitvalt en ze zijn vervanger leert kennen is het zeker geen liefde op het eerste gezicht. Lust… misschien wel, maar ze mag hem in het begin zeker niet. En dat is het begin van een heerlijke slowburn waar je tenen af en toe van omkrullen. De spanning tussen die twee is gekmakend. Ze kunnen kibbelen als de beste, maar als je tussen de regels doorleest ontdek je dat ze elkaar steeds meer gaan waarderen. Fay breekt langzaam de dikke muur rond Desmond af, die hij zorgvuldig heeft opgebouwd. En net als Fay wordt je uiteindelijk gewoon smoorverliefd op Desmond en is zijn arrogantie eigenlijk best wel sexy… Ik heb echt genoten van deze heerlijke kantoor feelgood met dat heerlijke spicy randje wat Nicole zo goed op papier kan zetten.