Tof, maar had iets meer pit mogen hebben
Toen ik de teaser voor dit boek las, wist ik gewoon dat ik het wilde lezen. Drie zussen met elk hun eigen demonen, die door hun vader gescheiden worden om te voorkomen dat ze samen dood en verderf zaaien. 1x per jaar mogen ze hun ware aard naar boven laten komen. Klinkt als het recept voor een goed boek. In dit eerste deel lezen we over Scarlett. Zij woont samen met haar bodyguard Archer in het bos. Ze werkt als docent lichamelijke opvoeding op een middelbare school. Archer is er voor om te zorgen dat ze haar medicijnen netjes slikt en ze zich houdt aan de regels van haar vader. Archer zelf is zeker ook geen lievelingetje en na een mega f*ckup is hij gedregadeerd tot bodygyard. En daarnaast klust hij een beetje als “klusjesman” voor de onderwereld. Een tijd geleden is Scarlett aangevallen door de gezichtsloze man en sindsdien zint ze op wraak. En die wraak gaat ze nemen op die ene speciale dag. Laat ik beginnen met de cover en de prachtige sprayed edges. Wat een beauty. Brenda schrijft vlot en Archer (alleen zijn naam is al sexy) heeft alle ingrediënten voor een sexy bookboyfriend. Toch duurde het lang voordat het verhaal op gang kwam. Het kabbelt een beetje voort. Af en toe gebeurt er iets kleins, maar ik merkte dat ik hem regelmatig weglegde en later weer verder ging. Pas op het einde wordt het spannend en dan is het ook net zo snel weer voorbij. Dat vond ik wel een beetje jammer. Ik ben zeker wel benieuwd naar de andere twee delen, maar een beetje meer spanning en spice had van mij zeker wel gemogen. Je leert de hoofdpersonen overigens wel goed kennen en hun drijfveren worden meer dan duidelijk. Al met al een prima boek, maar er had iets meer in gezeten.