Advertentie

n het boek ´´ De man die zijn baas liet verdwijnen“ maken we kennis met Jack Kempinski, een veel belovende jongen zakenman, die echter gebruikt wordt door zijn baas…. Op de cover van het boek staat dat het een roman is, wel het neigt toch echt meer naar een thriller, romantiek komt er weinig in voor, wel veel seks want de hoofdpersonage is seks verslaafd, waarvan je in het begin je afvraagt wat is hier de toegevoegde waarde van aan het verhaal? Gaande weg het boek ga je dat begrijpen….al moet het eerlijk gezegd worden, ietsje minder had het boek zeker niet minder gemaakt.

Vanaf het eerste hoofdstuk zit je in het verhaal, een verhaal dat begint met het uit het water takelen van de auto van de baas van Jack.. Je weet dus al meteen dat de baas inderdaad is verdwenen, maar hoe en vooral waarom dat vertelt de auteur via de hoofdpersonage Jack. Via Jack maken we kennis met andere personages zoals zijn baas, mooie vrouwen, de getikte- geflipte broer van Jack….

Het boek is vlot geschreven, je vliegt er als het ware doorheen.. je komt ook de nodige humor tegen, en soms is het zelfs grof.. in welk opzicht? Wel dat moet u zelf gaan lezen, het is moeilijk meer over de inhoud van het boek te vertellen, dan zouden er teveel plots verraden worden.

Samengevat een zeer goed debuut voor Jaap Stroosnier, het boek is zeer moeilijk weg te leggen, je wilt telkens meer weten…

Reacties op: Geslaagd debuut

29
De man die zijn baas liet verdwijnen - Jaap Stroosnier
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,99 Bestel het e-book € 8,99
E-book prijsvergelijker