Advertentie

Een roman waar je toch wel even in moet komen, het verhaal vertelt over 7 mannen, 1 vrouw en 1 huwelijk. Chris gaat voor de tweede keer trouwen en dan moet gevierd worden. Dit wordt precies hetzelfde gevierd als zeven jaar eerder bij Chris zijn eerste huwelijk. Zijn eerste vrouw verlaat hem na zes jaar, en niemand weet waarom…. Het brak ook het hart van de andere mannen, want ze hadden allemaal een oogje op de ex van hun vriend…

Zoals gezegd moet je bij dit boek wel het kopje erbij houden, dit omdat de hoofdstukken wisselen tussen het verblijf in de herberg ( totaal andere verhaallijn) en de avonturen in het bos ( waar je de mannen met hun gedachten beter leert kennen). De rode draad in het verhaal is de ex van Chris, iedere man in dit verhaal heeft wel wat met haar.

Er wordt bij dit boek vermeld dat vrouwen na het lezen van dit boek de mannenziel beter zullen begrijpen.. helaas die vlieger gaat niet op. De mannenziel is niet echt duidelijker geworden, alle mannen hebben zelf een relatie… en een oogje op de ex van Chris.. Toch het jagersinstinct van de man?

Wat het boek wel duidelijk maakt is de band die mannen met elkaar hebben, ze steunen elkaar door dik en dun en staan voor elkaar klaar in goede en slechte tijden ( ook al kraken ze elkaar best wel af, en voel je af en toe wantrouwigheid en jaloezie..)

Echtegenoten, echte mannen.. Ja zijn de personages nu echte mannen? Wat is eigenlijk een echte man… Het lijkt er op dat mannen net als vrouwen hun eigen geheimpjes hebben en dat mannen vrouwen eigenlijk niet zoveel verschillen van elkaar.

Reacties op: Echte mannen?

14
Echtgenoten, echte mannen - Rob Bakker
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,90 Bestel het e-book € 5,99
E-book prijsvergelijker