Bloedstollend spannend!

Amandavd Amandavd
20 mrt 2021

Ik ben de komende week compleet paranoïde dankzij J.D. Barker maar what else is new?
Die man is echt een genie en ik denk dat als we een kijkje in zijn brein nemen dat we bang worden van wat we daar aantreffen.

In De Beller op Lijn 4 ontmoeten we Jordan, mega populaire radiohost die alles en iedereen op de hak neemt zonder ook maar een blad voor de mond te nemen. Als ze tijdens haar programma een beller aan de lijn krijgt die een spelletje met haar wilt spelen, denkt ze er in eerste instantie niet lang over na. Als vervolgens haar keuze dan verregaande gevolgen heeft en tot de dood van meerdere onschuldige mensen leidt, komt Jordan erachter dat dit spelletje haar tot het uiterste zal drijven. Is ze sterk genoeg om als laatste het spel te spelen of is deze moordenaar zo genadeloos dat iedereen in gevaar is?

De Beller op Lijn 4 is echt weer een meesterwerk, geschreven geheel in J.D. Barker stijl. Er zat in het begin wat weinig tempo in het verhaal maar daarna nam het echt een vogelvlucht. Een lekker tempo, een spannende verhaallijn, gruwelijke moorden maar ik vind het vooral echt briljant hoe hij alle draadjes met elkaar verbindt en hoe dit dan vervolgens als een puzzel in elkaar past. Echt meesterlijk gewoon hoe hij de verschillende personages aan elkaar verbindt. Wat ik ook echt megagoed vind is hoe hij zijn personages dusdanig weet neer te zetten dat je zelfs enige sympathie voor de moordenaars kunt opbrengen.

Een boek waar je hart sneller van gaat kloppen, je bloed gaat suizen en je de komende dagen iedereen en alles doet wantrouwen.
Een ijzingwekkend sterk boek weer van de man die de thriller wereld en lezers aan zijn voeten heeft liggen.

Meer recensies van Amandavd