Jean- Paul Dullers- De zaak Tom

Amber Drenth Amber Drenth
3 mrt 2021

Het boek gaat over Tom, die het syndroom van Down heeft. Hij wordt neergeslagen gevonden, in een stal, in de Genkse manege Kattevenia. Inspecteurs Coppens en Vercauteren staan voor een raadsel. Wie heeft het gedaan? Het politieduo doet er alles aan om de dader te vinden, ook al worden ze langs alle kanten tegengewerkt.

Dit is het eerste boek dat ik gelezen heb van Jean- Paul Dullers. Wat ik zo leuk vind aan thrillers is dat het vaak spannend is tot het einde. Je leeft mee in het verhaal en het einde is vaak anders dan je verwacht. Dit boek is echter anders dan de vorige thrillers die ik gelezen heb. Zo vond ik dit boek niet spannend omdat er vrij snel in het begin al verklapt werd wie de dader is. Er zat aan het einde van het verhaal een kleine plottwist die ik niet zag aankomen, maar dat was voor mij niet spannend genoeg. Ook vond ik dat het soms ineens naar een ander onderwerp ging wat ik persoonlijk niet relevant vond voor het verhaal.

Zoals de meeste lezers speel ik het verhaal van een boek als een film af in mijn hoofd. Helaas had ik dat bij dit boek niet waardoor ik sneller afgeleid werd en daarna niet meer precies wist wat ik nou gelezen had. Hierdoor moest ik vaak weer teruglezen wat mij weer meer tijd kostte voordat ik het boek uit had.

Meer recensies van Amber Drenth