'Nog heter dan 'Ja, meneer'.'
Na haar tumultueuze affaire met Ethan staat Elara op een keerpunt in haar leven. Hoe zij in het leven staat, is compleet veranderd en de affaire heeft gevoelens losgemaakt die ze wanhopig bij andere mannen zoekt. Maar er is niemand die haar precies datgene kan geven zoals Ethan dat deed… maar kan ze het hem vergeven?
Hehe, eindelijk kunnen we verder na die enorme cliffhanger van ‘Ja, meneer’. En pfoe, als je dacht dat ‘Ja, meneer’ al spicy was, dan weet je niet wat je meemaakt zodra je deze opendoet. De spice is volop aanwezig en ook in een andere mate dan in het eerste deel. In dit deel onderzoekt Elara haar grenzen en wensen en probeert ze van alles uit.
Ook dit deel is weer heerlijk in een dual POV geschreven. Hierdoor lees je over de innerlijke struggles van Elara, maar ook die van Ethan. Helemaal omdat we van Ethan ook een andere kant te zien krijgen, in plaats van alleen bezitterig, jaloers en obsessief. Ik hou echt van de touch her and die-mentaliteit en deze andere kant maakte het verrassend en daardoor ook weer anders dan deel één. Beide personages maken een mooie groei door, wat erg leuk was om te lezen.
Rachel heeft echt een ontzettend fijne schrijfstijl die ervoor zorgt dat je het boek oppakt en niet meer weg wilt leggen totdat het uit is. Ook dit verhaal had ik in een mum van tijd uit en ik heb nu al zin in een volgend deel. Er werd immers gehint naar een deel drie over een bijpersonage uit dit verhaal. Wel hoop ik dat we toch ook nog iets van Elara en Ethan gaan lezen. Ik ben er nog helemaal niet klaar voor om definitief afscheid van ze te nemen! Ik kan nu nog wel gaan herhalen hoeveel ik van dit verhaal genoten heb, maar volgens mij is dat wel duidelijk, haha. Absoluut een aanrader!
Indien je houdt van een mega spicy verhaal met karakterontwikkeling, dan is deze serie echt iets voor jou!