Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Kitty Huijbers- Ze komt te dichtbij

Amber Drenth 12 februari 2024
Charlotte heeft het perfecte huwelijk. Ze is al jaren getrouwd met Frank en samen hebben ze 3 kinderen. Plots staan er twee vrouwen aan de deur, Sara en Lieke. Wie zijn deze vrouwen en wat voor aandeel heeft Frank? Charlotte en Frank zijn getrouwd tot de dood hen scheidt. Tenminste, daar zal Charlotte wel voor zorgen!

Het verhaal begint eerst bij een ongeluk, dit trekt direct de aandacht. Wie zit er in de auto en wat is er gebeurd? Daarna tel je langzaam af naar het moment van het ongeluk. Je leest in hoofdstukken vanuit Sara of Charlotte met in de titel beschreven hoeveel tijd het is voor het ongeluk.
Vanwege de korte hoofdstukken en de vlotte schrijfstijl leest het lekker weg. Het plot is verrassend met een leuke twist en had ik absoluut niet verwacht.

Kortom, een lekker tussendoortje met een lichte spanning.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Amber Drenth

Gesponsord

Als lezer word je uitgenodigd mee te denken en krijg je voldoende hints en vermoedens toegespeeld en toch sta je continu op het verkeerde been.

Doe mee aan de Hebban Boek van de Maand Challenge en lees mee met de Hebban Crew. 16 verrassende boeken in 16 maanden!