Advertentie

Martijn en Kim hebben al geruime tijd een verhouding. Zij treffen elkaar regelmatig in Hotel Nuland en in dezelfde kamer, nummer 305. Op een avond hebben zij afgesproken, maar Martijn is laat. Kim gaat naar hun kamer, en ontdekt daar een dode vrouw. Kim is getrouwd, en wil niet dat haar verhouding met Martijn bekend wordt. Zij besluit de dode vrouw te laten verdwijnen. Zij gaat de volgende dag naar de Ardennen en laat het lijk in een diepe kloof achter.
Martijn en zijn vrouw Judith hebben al meerdere jaren een slecht huwelijk. Een jaar geleden heeft Judith een harttransplantatie gekregen. Op de avond dat Martijn met Kim had afgesproken is Judith niet thuis gekomen. Hij heeft haar meerdere keren geappt, maar heeft geen antwoord gekregen. De volgende dag gaat hij naar het politiebureau om haar als vermist op te geven.
Eva Duyn heeft een slechte verhouding met haar ouders. Haar vader, Jasper, is een jaar geleden overleden, maar heeft als orgaandonor drie mensen het leven gered. Judith is daar een van, zij heeft zijn hart gekregen.
Door gruwelijke gebeurtenissen, waaronder een moord op een jonge man die door de orgaandonatie van Jasper Duyn weer kan zien, komt de opbloeiende liefde tussen Martijn en Kim onder grote druk te staan. Toch overwint de liefde het, dachten ze..
Wat een boek! Gruwelijk spannend, gruwelijke beslissingen, en een zeer gruwelijk eind. Yvonne Franssen heeft, net als in haar vorige boek Schaduwen, gekozen voor korte hoofdstukken met de hoofdpersonen in het boek. Het verhaal wordt hierdoor steeds spannender. De orgaandonatie van Jasper Duyn speelt een grote rol in het boek. Lange tijd blijft onduidelijk wie de dader is. Het laatste hoofdstuk maakt het verhaal af, hoe gruwelijk dat ook is.

Reacties op: GRUWELIJK SPANNEND, VAN BEGIN TOT EIND

146
Kamer 305 - Yvonne Franssen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 18,95 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker