Geweldig verhaal

Awesomebookloverblog Awesomebookloverblog
10 mrt 2023

De tijd van mijn leven is het debuut van Rosie Mullender. Dat kon ik totaal niet aan het boek merken, want dit verhaal zit zo goed in elkaar!

In dit verhaal volgen we Jess die op vrijdag de 13e haar baan, relatie en huis kwijt raakt. Ze is dan blij als deze dag eindelijk voorbij is. De volgende dag blijkt echter weer vrijdag de 13e te zijn. Ze zit blijkbaar vast in een timeloop. Hoe komt ze hier uit?

Als je in een timeloop zit verloopt elke dag hetzelfde. Toch wist Rosie Mullender elke nieuwe vrijdag de 13e een klein beetje anders te maken. Zo blijft het verhaal interessant en wordt het niet eentonig en saai. Verder bevat het verhaal veel humor. Meerdere keren is het dit verhaal gelukt om mij te laten lachen.

De schrijfstijl van Rosie Mullender is ook erg fijn. Ze schrijft lekker vlot en zet haar personages levendig en realistisch neer. Dankzij haar fijne schrijfstijl las ik dit boek binnen een korte tijd uit. Dat is ook dankzij het feit dat ze de tempo goed in het verhaal houdt.

Ik heb daarom zeker genoten van De tijd van mijn leven. Het verhaal is grappig en interessant, de personages zijn realistisch en de schrijfstijl is top. Ik lees dat deze zomer een nieuw boek van haar in de VS verschijnt. Ik ben benieuwd of dat boek ook wordt vertaald naar het Nederlands.

Meer recensies van Awesomebookloverblog