Adembenemend goed!
Adembenemend. Zo zou ik Schaduw in het vuur willen omschrijven. Vanaf het eerste hoofdstuk wist Jennifer L. Armentrout mij te hypnotiseren met deze geweldige spin-off van de Uit bloed en as-serie. Dit verhaal speelt zich af in dezelfde wereld als die serie, maar Armentrout heeft toch nieuwe elementen in het verhaal weten te verwerken. Ook de world building is verrassend goed!
Ik ben daarnaast dol op de hoofdpersonages van dit boek. Net als Poppy is Sera een sterk en badass personage die we goed leren kennen. Het is ook mooi om te zien hoe Sera’s relatie met As zich ontwikkelt. De romantiek in dit boek is echt perfect.
Net als de Uit bloed en as-serie is ook Schaduw in het vuur in een prachtige limited edition uitgave verschenen. De uitgeverij heeft nu er zelfs een schepje bovenop gedaan, want in het boek zit naast mooie fanart en een boekenlegger ook nog een kaart met een boodschap van Jennifer L. Armentrout. En het boekblok is niet alleen in slechts een bepaalde kleur gesprayd, maar je ziet ook rode bladeren op het boekblok gedrukt staan die zo goed bij de cover passen. Wauw, dit boek is echt zo mooi!
Ik ben zo blij dat ik dit boek voor de verschijning mocht lezen en kan echt niet wachten tot het vervolgdeel van deze serie verschijnt. Hopelijk wordt dat deel snel in het Nederlandse vertaald!